Hoppa till sidans innehåll

Träningsavgifter 2021

14 DEC 2020 16:46
  • Skapad: 14 DEC 2020 16:46

Regler och avgifter för medlemmar i Sala MSK som träder i kraft 20210101

 

Under hösten har det framkommit att det råder oklarheter vad som gäller för träning på våra banor. Styrelsen har nu tagit fram ett förslag från de synpunkter som inkommit från våra medlemmar. Det är alltså detta som kommer att gälla från och med årsskiftet.

 

För medlem i Sala MSK gäller en träningsavgift på våra banor på 100 kronor per träningstillfälle.För ungdom gäller en träningsavgift på 50 kr.

Från årsskiftet kommer det att gå att lösa träningskort på 500 kronor per år för de förare som har licens uttagen i Sala MSK. När man löst träningskort tränar man gratis och måste även vara med vid tre tillfällen och göra en arbetsinsats för klubben. Det kan vara att man är banöppningsanvarig på crossbana, jobbar med skötsel av banorna (arbetsdagar) eller sköter kiosken vid en tävling. Medlem ser själv till att det blir noterat att han eller hon deltagit i arbetsinsatsen.

Det blir även möjligt för medlem att lösa ett träningskort för 2000 kronor och då tränar man gratis och behöver inte utföra någon arbetsinsats.

För icke medlem gäller en avgift på 200 kronor per träningstillfälle vid Råsbo. För cross-endurobana på Isätra gäller 100 kronor per träningstillfälle.

Skribent: Håkan Johansson
E-post: Adressen Gömd

Resultat

Sala MSK på MyLaps

Kolla vädret på Isätra

 Väder på Isätra

Vi sponsrar Sala MSK

Karlströms Motor

Postadress:
Sala MSK - Motorcykel och Snöskoter
Box 146
73322 Sala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info